טריקולד בכוסות
טריקולד בכוסות:
⇦ מצרכים:
- 100 שוקולד מריר
- 50 מ"ל שמנת מתוקה
- 100 שוקולד חלב
- 40 מ"ל שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד לבן
- 20 מ"ל שמנת מתוקה
⇦ אופן הכנה:
להמיס במיקרו את שלושת הקערות
להקציף במיקסר 250 מ"ל שמנת מתוקה עד למרקם יוגורט.
שמים 80 גרם מהשמנת המוקצפת בקערה של הגאנש שוקולד המריר
שמים 80 גרם מהשמנת המוקצפת בקערה של הגאנש שוקולד הלבן
שמים 80 גרם מהשמנת המוקצפת בקערה של הגאנש שוקולד החלב
מערבבים לאיחוד.
מעבירים את הבלילות לשקיות זילוף.
מזלפים את הבלילה הראשונה ל1/3 הכוס, ומקפיאים עד לייצוב.
מזלפים את בלילה השניה ל1/3 הנוסף של הכוס, ומקפיאים לייצוב.
מזלפים את הבלילה האחרונה ל1/3 האחרון של הכוס.
מקררים.
קרא עוד: מיני מאפינס
קרא עוד: מגנום שוקולד