מגנום שוקולד
מתכון למגנום שוקולד
⇦ מצרכים:
- מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 1/2 כוס חלב מרוכז (140 גרם)
- 2-3 כפות נוטלה
⇦ אופן ההכנה:
להקציף שמנת מתוקה לקצפת רכה, להוסיף את החלב המרוכז ולהקציף עוד דקה. לקפל את הנוטלה פנימה.
⇦ לציפוי:
150 גרם שוקולד-איזה שרוצים
2 כפות שמן (או לגרסה המקצועית יותר 15 גרם חמאת קקאו)
נמיס במיקרו את השוקולד עם השמן,
נשים את השוקולד בתוך כוס גבוהה וארוכה ונטבול את המגנום.
קרא עוד: טריקולד בכוסות
קרא עוד: עוגית שוקולד צ'יפס