סדנה למתחילים - לאפות בקלי קלות
כולנו אוהבים לקבל מחמאות, כולנו אוהבים להצליח.
מכירים את זאת שתמיד הכל מצליח לה? וכל עוגה שלה נראית כאילו יצאה מהקונדיטוריה?
ואת תמיד נשארת עם העוגה היחידה שמצליחה לך, הפשוטה, הקלה, לא לוקחת סיכונים, מפחדת לנסות משהו אחר. ובני הבית במקרה הטוב נהנים רק מהעוגה הזאת, במקרה הרע או שאין עוגה או שאת קונה עוגה בקונדיטוריה, משלמת עליה הון ואין לך מושג איזה חומרים שמו לך בה. (מרגרינות למינהם למשל).
את לא מדמיינת לפעמים איזה כיף היה אם ביום שישי היית מכינה חלות לשבת? או עוגות שמרים כאלה שכל השכנים יריחו? או שתמיד היתה מונחת צנצנת עם עוגיות יפות על השיש. איזה כיף להכנס למטבח ולהצליח, לא לפחד ששוב העוגה תצנח, ששוב הילדים יגידו שהעוגה יבשה או העוגיות פשוט לא נראות טוב?
זה ממש אפשרי וכן כולם יכולים
ביננו, זה רק עוגה, לא המצאה ענקית..
תוכלי לקחת סדנת אפייה למתחילים ופשוט להתחיל ללמוד כמו סדנת קפה של חנות פולי קפה קפה עולה מקצועית ללימוד קפה, זה גם יכול להיות שילוב מעולה יחד עם שוקלד. לקבל את הידע, הטכניקות,הטיפים ולנסות. זה הכי חשוב: לנסות, לנסות ושוב לנסות. אם לא תנסי- בוודאות לא תצליחי, אם תנסי- תשתמשי בטיפים ובהסברים שרכשת, תביני תהליכים, אין ספק שתצליחי. בהתחלה תכיני את העוגות היותר קלות ועם הזמן הביטחון יעלה ותראי שאת יכולה לקחת כל מתכון ולהצליח.
גם כזה שנראה ממש מסובך, גם כזה שנראה לך שבחיים לא תצליחי, אם תעברי את התהליך של סדנת אפייה למתחילים , הרבה התנסות, אין ספק שאת תצליחי. אני אומרת את זה מניסיון רב של התלמידים שלי, כאלה שהגיעו אלי ואמרו שהם לא יודעים לפתוח ביצה. והיום הן מוכרות עוגות. בחיי, זה מדהים בעיני, הם פשוט התאהבו בתחום.
תירוצים של אין לי זמן כבר לא מתקבלים! יש סדנאות אפייה דיגיטליות שאת לומדת בזמנך הפנוי, בלי לחץ של שיעור, של בייביסיטר, של עבודה. הסדנאות מתקיימות דרך המחשב שלך, בזמנך הפנוי, בכיף שלך. התלמידים הדיגיטליים שלנו מוכיחים שגם אם אין זמן הם מצליחים להכין עוגות קונדיטוריה , עוגיות, מאפים מתוקים ומלוחים ולהרשים את האורחים.
אשמח לייעץ לכם אודות סדנאות אפייה התואמות לצרכים שלכם.
קרא עוד: לחבר לבלות להצליח