קורס קונדיטוריה דיגיטלי
עקב הרבה מאוד פניות שקיבלתי בזמן האחרון מאנשים שממש רוצים ללמוד, להתפתח בתחום הקונדיטוריה, לפנק, לאפות ולהצליח, אך הם גרים רחוק (בית הספר נמצא ביהוד) או שאין להם זמן לבוא לקורס או שאין להם עשרות אלפי שקלים להשקיע....
החלטתי שאני הולכת לעבוד על מיזם חדש בו כולם יכולים ללמוד!!!
רתמתי אליי צוות מדהים של צלמת, עורכת, מאפרת, טכנאי, ויצאנו למסע של יצירת קורס דיגיטלי חדיש, שבו אני מגלה לכם את כל הסודות הכי שמורים מעולם הקונדיטוריה! כן כן, הכל!!!
לאחר השקעה מטורפת נולד לו קורס מקצועי וחוויתי שכל אחת ואחד מכם יכולים לרכוש ולצפות בו מכל מקום שתרצו. אם זה מול המחשב בנייד/נייח, במיטה מול הסמארטפון, בנסיעות ארוכות ברכבת ואפילו.. בזמן הכנת המאפים במטבח..
כן, כן, תוכלו ממש לצפות ולאפות יחד איתי, פיספסתם, תחזירו אחורה ותכינו ממש איתי, ממש כמוני. כיף נכון?
בנוסף, כדי שלא תרגישו שאתם לבד, יש לכם תמיכה מלאה ע"י צוות מנטוריות שיענה על כל בעיה וכל שאלה שתצוץ, יש קבוצת פייסבוק סגורה שנועדה רק לתלמידי הקורס הדיגיטלי שתומכת, משתפת, עוזרת ומפרגנת.
בנוסף, תלמידי 'מתוק מהלב' הפכו ממש למשפחה, הם פתחו בעצמם קבוצת ווטסאפ וכל בעיה, שאלה, עזרה הם מעלים והתשובה היא כמעט מיידית. מדהים!!!!
ההצלחה בקורס מובטחת שכן אנחנו ביחד איתכם צעד אחרי צעד, עד לתוצאות מושלמות.
למה עוד ממש כדאי לכם להרשם לקורס?
הקורס מתעדכן כל הזמן, כל טרנד חדש, כל רעיון חדש, אנחנו מצלמים ומעלים כך שאתם תמיד נשארים מעודכנים ונהנים מסדנאות נוספות כל הזמן. לא צריכים ללכת לאף סדנה נוספת, הכל נכנס לתוך הקורס ובחינם!!!!
למידע נוסף ו/או הרשמה לחצו כאן!
מה נלמד בקורס?
מכיוון שהקורס מתעדכן ומתחדש כל הזמן, קורס מתוק מהלב- הנוסחה לאפייה מוצלחת הוא קורס גדול מאוד עם הרבה תכנים, הדרכות, סירטונים ומתכונים.
במחלקת אירוח מושלם נלמד:
דברים שחשוב לדעת בעולם האפייה:
המרת מידות -
תקבלי טבלה שבה תוכלי לדעת להמיר גרמים לכוסות וכפיות של כל המצרכים.
ג'לטין
נלמד לעבוד נכון עם ג'לטין על מנת שיחזיק את העוגה, גם הגבוהה ביותר אבל גם שלא נרגיש אותו.
הדברים החשובים במטבח
סדנה מצולמת בה תקבלו הסבר על:
התנור-מתי כדאי להשתמש בטורבו ומתי באפייה רגילה
המשקל- איך לעבוד נכון עם משקל
כוסות מידה- הסבר על כוסות המידה
ווים למקסר-מתי נשתמש בכל וו
איך ממירים מתכון כשרוצים לשנות את גודל התבנית.
טבלת קרמים
הסבר על הקרמים השונים בעולם הקונדיטוריה
נלמד מושגים רבים מעולם הקונדיטוריה
באן מארי, אמולסיה, השוואת טמפרטורה, שטרוייזל, גלוטן,סוכר אינוורטי, גלוקוזה, פונדנט...
סוגי בצקים שונים
נבין מה ההבדלים ביניהם. שמרים, שמרים מקופל, בריוש, עלים, רבוך, פריך.
סוכר
נבין מהו חומר הגלם על כל סוגיו.
נלמד ונכין על שלושת סוגי המרנג-איטלקי, שווצרי וצרפתי
המרה לפרווה
מדריך מפורט איך נמיר מתכונים לגרסת הפרווה באופן בריא יותר(רמז- ללא מרגרינה)
תקבלו חוברת מתכונים - פרווה
מה עוד???
פריך
נלמד להכין בצק שבאמת יהיה פריך, בשתי שיטות עבודה.
נלמד לסדר את הבצק על תבנית האפייה בצורה מקצועית.
תקבלו טיפים שיחסכו לכם זמן עבודה.
מה תעשו עם שאריות הבצק שנותרו לכם(כמובן שלא זורקים)
מה זה אפייה מלאה ומהי חצי אפייה ומתי משתמשים בכל שיטה.
נלמד לעבוד עם מטריצה להכנת פאי מקצועי
נכין פאי לימון משגע עם מלית לימון מדהימה
נכין מרנג שווצרי ונבין מה ההבדלים בן שלושת סוגי המרנג.
נכין פאי תפוחים מעולה שנראה שיצא עכשיו מקונדיטוריה פריזאית.
נכין פאי פירות מושלם
נלמד מהו קרם פטיסייר, איך לשדרג אותו לקרם דיפלומט.
נכין פאי שוקולד קל להכנה עם קישוט מנצח שיקפיץ אותו
הכי כיף להכין בבית - שמרים
שמרים-איך נכין עוגות שמרים שנשארות עסיסיות ולא מתייבשות,
נבין איך להמיר את השמרים,
נדבר על תפקיד הקמח וסדר הכנסת החומרים,
נלמד על הלישה, ההתפחה,
איך נקצר את הזמנים,רידוד, צורת העוגה, זוגוג ,
איך הכי כדאי להקפיא
ועוד טיפים חשובים לעוגת שמרים מנצחת.
נכין עוגת שמרים עם מלית פרג מנצחת וצורת קליעה מרשימה
נכין עוגת שמרים עם מלית תפוחים עם צורת קליעה מיוחדת
נכין עוגת שמרים במילוי שוקולד עם קיפולים מיוחדים שיגרמו לבצק להיות דק דק וטעים במיוחד.
נכין רוגלך עם מלית קקאו ונלמד איך להכין את צורת הרוגלך.
נכין קינמונים עם מלית קינמון ונלמד להכין את צורת הקינמונים.
נכין עוגת שמרים נוטלה עם אגוזים וצורת קליעה נוספת ומיוחדת.
נכין עוגת שמרים יפייפיה בצורת פרח-כזאת שכולם ירצו לדעת איך הכנתם.
הכי כיף להכין בבית - בחושות
נלמד שתי שיטות להכנת עוגות בחושות ונבין את ההבדל בינהם
נקבל טיפים חשובים על מנת שהעוגה תהיה מוצלחת, עסיסית, ומרשימה.
נדבר על חומרי ההתפחה, איך מוסיפים תוספות לעוגה בחושה על מנת שלא יצנחו, אפייה נכונה לעוגה עסיסית, למה העוגה מתבקעת
ולמה העוגה יוצאת עם בטן,
נכין עוגת גזר ותבלינים עסיסית ויפה
נכין עוגת תפוחים בצורת פרח ללא תבנית מיוחדת.
נלמד להכין רולדה יפייפיה בשני צבעים
נכין עוגת תפוזים גבוהה גבוהה גבוהה- נלמד את כל הטיפים והטריקים להצלחה.
בנוסף בפרק זה תקבלו מתכונים נוספים, קלים טעימים ויפים.
פטיפורים
פרוש המילה פטיפור הוא תנור קטן.
נדבר על כל הקינוחים בגודל ביס, מרקמים, צורת הגשה, עבודה עם תבניות סיליקון,
איך נכין מאותו מתכון כמה מתכונים בצורת הגשה מיוחדת.
נלמד להכין גלאסג'ים ציבעוניים
נכין פאי שוקולד בצורת קופסת תכשיטים עם תכשיטים אכילים.
נכין כיפות שוקולד לבן עם פטל יפייפיות על בסיס עוגיות
נכין קרמבו עם שטת זילוף מיוחדת
נכין פירחי מוס גבינה ופטל טעימים
נכין אצבעות שוקולד שלא עומדים בפניהם.
נכין פטיפור שוקולד עם קרמל וזיגוג גלאסג' קרמלי
נכין פטיפור גבינה ופטל עם גלאסג' אדום בוהק
נכין פטיפור מנגו עם קולי מנגו וגלאסג' כתום
נכין פטיפור מהמם בצורת קוקוס-מרשים ביותר עם קולי פסיפלורה ומנגו
קינוחי כוסות
נלמד על המרקמים השונים,
איך נוכל להוסיף מרקמים
איך נוכל לגוון את טעם הקרמבל,
איך נכין מוסים עם שכבות ישרות ישרות, ממש כאילו סירטטו אותם עם סרגל,
איך ניצור צורות דקורטיביות כמו אלכסון.
איך נוכל להכין מחית פרי בבית איתה נוכל להכין מגוון קינוחים
איך נשדרג את הקינוח ואיך נגיש אותו.
נלמד צורות הגשה מיוחדות, צבעים ומרקמים מיוחדים:
נכין מוס גבינה וקסיס(קסיס הוא פרי שדומה לאוכמניות) תוכלו להמיר לכל פרי שתרצו.
נכין מוס חלווה ושוקולד באלכסון
נכין מוס שוקולד וריבת חלב
נכין מוס יוגורט, קולי אוכמניות, ומוס אוכמניות.
נכין מוס פררו רושה
נכין מגוון קינוחי כוסות בכמה טעמים, צורת הגשה שונה, צבעים שונים, מרקמים שונים והכל ממתכון אחד.- בעצם תוכלו להכין שולחן שלם של קינוחים אישיים יפים ומרשימים ממתכון אחד!!
פחזניות
מהו בצק רבוך,
איך נכין פחזניות הכי טעימות שקיימות בלי שיצנחו ויהפכו לפיתות.
נבין בדיוק כמה נוזלים , כמה שומן וכמה ביצים לשים.
נלמד מהי שיטת השערה לקבלת בצק במרקם הנכון.
עוגיות
מהם הכללים הנכונים,
מה הכוונה בלהקרים חמאה,
מהי אמולסיה,
איך נכין עוגיות באותו גודל ללא שקילה,
באיזה סוכר נשתמש ואיך ניתן להמיר,
איך לגרום לעוגיות להיות יותר פריכות,
איך נרדד בצורה נוחה ונשמור על צורת העוגיות אחידה,
אפייה נכונה,
איך נשמור על העוגיות לאחר ההכנה.
נכין עוגיות אלפחורס עם טריק מהמם שיחסוך לכם זמן רב
נכין עוגיות נוגטין -עוגיות בוטיק יפייפיות , מרשימות ובעיקר טעימות
נכין עוגיות מושלגות ומושלמות
נכין מיני מאפינס ממכרים בכמה דקות עבודה
נכין עוגיות מקלות קינמון
עוגיות פרח עם ריבה
נכין עוגיות סילאן- העוגיות הכי טעימות שתכינו!!!
נכין גם עוגיות אותן תזלפו לצורה יפייפיה.
עוגות גבינה ומוסים
נלמד איך להכין ג'לטין ומתי אין צורך להשתמש בג'לטין
נדבר על השמנת המתוקה ואיזה שמנת מומלצת.
נכין עוגת מוס קפה מושלמת איתה תוכלו להכין עוגת שוקולד בטעמים שאתם אוהבים
(נוגט, אגוזים, פררו רושה, קינדר ועוד.)
נכין עוגת מוס גבינה
נכין עוגת גבינה אפויה ניו יורק צי'ס קייק בטעם גן עדן
נכין עוגת שוקולד-גבינה אפוייה עם דפי שוקולד מקושטים-יפייפיה וקלה להכנה.
נלמד להכין עוגת גבינה קלאסית אפוייה ונלמד את כל הטיפים להצלחה.
עוגות ראווה
נבין איך יוצרים שכבות ישרות ישרות במוסים
נדבר על האינסרטים ואיך מכינים אותם,
איך נכין עוגה שמבחוץ נראית תמימה וכשנחתוך אותה יתגלה קסם של שכבות במרקמים שונים.
נלמד להכין מחיות פרי
נלמד מהו קרם אנגלייז אותו תוכלו לשלב במוסים שונים בטעמים שונים.
נכין עוגת פטל המורכבת ממוס פטל ,קולי פטל, בסיסים לתחתית ומרכז העוגה, וגלאסג' ציבעוני ומהפנט.
נלמד להכין טריקולד יפייפה על בסיס קרם אנגלייז
מה שיגרום לטריקולד להיות קליל יותר ופחות כבד כמו רוב המוסים שאנחנו מכירים.
נכין מוס ריבת חלב מלכותי המשולב
עם מרנג שווצרי עם זיגוג קקאו מבריק ויפייפה וקישוט פרח ממרציפן אותו נכין. .
אפייה מלוחה - לחמים
נדבר על הגלוטן, מתי מוסיפים אותו
נדבר על הקמחים השונים -כוסמין, מלא, שיפון
איך ממירים קמחים
איך ומתי מוסיפים את התוספות ללחמים
איך ניצור קרום ללחם.
נכין בצק בסיסי מושלם.
נכין חלה לשבת ונלמד קליעה של 5 רצועות,
נכין חלת שיבולת יפייפיה
נכין לחם מקמח מלא עם אגוזים
נכין לחמניות שום מושלמות
ופרצעל הכי טעים שקיים.
אפייה מלוחה - קישים
נדבר על הכנת קישים , הבצק הפריך, הירקות, והרויאל,
איך תוכלו להקפיא את הקישים כדי שישארו מושלמים ופריכים גם לאחר ההקפאה. .
נכין קיש בטטה מושלם
וקיש פלפלים קלויים.
עם המתכונים האלה תוכלו להכין כל קיש שאתם אוהבים.
אפייה מלוחה - מאפים חלביים למרכז השולחן
יכולים לשמש למגוון ארוחות, החל מארוחת ערב לילדים ולכל המשפחה, ארוחת שבת בבוקר, אירוח חלבי וכמובן לשבועות.
אפשר לגוון עם המליות, אני אתן לכם רעיונות ואתם פשוט תהיו יצירתיים ותנו את הטאצ' האישי שלכם.
אתן לכם רעיונות איך לשדרג את השולחן עם שאריות הבצקים שלכם. -לא תאמינו איזה שולחן חלבי אתם תכינו.
נכין מאפה שמרים, גבינות ופסטו ביתי בצורת קליעה יפייפיה.
נכין צדפות שמרים ממולאות בתפוחי אדמה, גמבות ובצל-מאפה יפייפה אותו תוכלו להכין בטעמים שאתם אוהבים.
נכיין פטיבייה ירקות-מאפה ממולה בירקות מוקפצים עם קליעה מיוחדת.
נכין שיפודי בצק עם זיתים לקישוט השולחן.
תקבלו מתכון לפוקצו'ת בטעמים מתוך מפגש התלמידים הדיגיטליים שהתקיים בסטודיו.
אפייה מלוחה - פינגר פוד מלוחים
פינגר פוד כשמו כן הוא, זה אוכל שאפשר לתפוס באצבעות, לאכול בביס אחד, אך עדיין לחוות עושר טעמים של מנה שלמה.
מתאים בעיקר לאירועים קלילים, אירוח לא מחייב.
זה פתרון נפלא במיוחד לאירועים שאינם מצריכים ישיבה סביב שולחן
נכין מאפה בצק עלים במלית תרד עם חיתוך הבצק בצורה דקורטיבית עם גלגלת בצק.
נכין פרחי בצק שמרים במלית פטריות ובצל=אלו בעצם לחמניות בצורת פרח ממולאות יפייפיות.
נכין פירחי בצק פריך עם תירס, כמובן שתוכלו להשתמש בטכניקות האלה ולגוון בתוספות שאתם אוהבים.
עוגת מספרים
טרנד חדש מהשנים האחרונות שנכנס לתחום. נלמד איך להכין את הבצק, איך לחתוך וכמובן באיזה קרמים להשתמש.
תוכלו להכין מגוון עוגות מספרים מקושטות ויפייפיות.
בנוסף מצורפים לכם קבצים עם אותיות, מספרים בפונטים מיוחדים.
טופי קרמל
זיגוג שיכול לשדרג לכם עוגות, פטיפורים, פרלינים ועוד והוא פשוט מושלם!
קרם בורלה
מתכון פשוט אך מאוד מבוקש.
מוס קינדר
בנוסף למדריך עוגות המוס הטרנדיות הוספנו מתכון מושלם למוס קינדר.
מגנום
איך תוכלו להכין מגנומים בטעמים שונים.
סושי שוקולד
מתוך מפגש התלמידים הדיגיטלים שלנו.
בונוסים שווים!
סדנת סודות האפייה
סדנה מצולמת בה נדבר על תוכניות התנור,
המשקל-איך נשתמש בו בלי לטעות ובלי ללכלך כלים מיותרים-הכל בקערה אחת.
כוסות מידה-
ווים במקסר שלנו, מה תפקידו של כל וו ומה מכינים איתו
איך ממירים מתכון שרוצים לשנות את גודל התבנית-אתן לכם נוסחה מדוייקת להבין איך להמיר תבנית איך מגדילים ע"פ קוטר התבנית, איך מפחיתים, איך ממירים מתבנית מרובעת לעגולה וכו'.
הדרכת פרווה
איך נוכל להמיר את המתכונים שלנו לפרווה, עם מה נחליף את השמנת המתוקה(ואני לא מדברת על שמנת צימחית)
איך נוכל להחליף את החמאה (וגם כאן אני לא מדברת על מחמאה שאינה בריאה)
במה נחליף את השמנת החמוצה, היוגורט והחלב במתכונים.
בנוסף מצורף קובץ מתכוני פרווה .
הדרכה של הכנת נשיקות
איך נשמור חלבונים שנשארו לנו,
כללים להכנת נשיקות, באיזה מרנג נשתמש,
איך נגרום לנשיקות להיות צחורות ויפות שישארו לבנות גם לאחר אפייה ממושכת ללא צבע קרמלי.
איך נכין נשיקות ציבעוניות
באיזה ציבעי מאכל נשתמש ואיך נצבע את המרנג
איזה תוספות ניתן להכניס למרנג
איך נזלף
אפייה נכונה
איך יודעים מתי הנשיקות מוכנות
איך נאכסן את הנשיקות
איך נכין נשיקות ממותגות שיוכלו להיות מתנה מהממת לאורחים שלכם בכל האירועים, חגים וכו'.
שוקולד
נלמד לטמפרר את השוקולד עם כל כללי הטימפרור והטמפרטורות השונות לכל שוקולד.
נכין פרלינים משובחים עם מליות מפתיעות,
גנשים עם היחסים הנכונים ואיך נוכל לשדרג אותם לטעמים מיוחדים ומפתיעים
נלמד להכין רשת שוקולד יפייפיה לקישוט העוגות,
מטבעות שוקולד, גלילי שוקולד-קישוטים שישדרגו לכם את העוגות.
סדנת מקרונים
נלמד להכין את העוגיות הפריזאיות היפייפיות
שברגע שתכינו אותם תעלו בדרגת האפייה בקרב המכרים שלכם.
איך נכין עוגייה עם "חצאית" או "רגל" בשפה המקצועית,
איך נצבע את המקרונים, איך אפשר לקשט אותם, נכין מליות טעימות.
בנוסף צירפתי לכם קובץ עם כל הבעיות שעלולות לצוץ בהכנת מקרונים ומה הפיתרון שלהם.
מדריך לעוגות מוס טרנדיות
מדריך שילמד אתכם להכין את כל העוגות עם הממתקים, הגבוהות, המקושטות:
נלמד לעבוד עם רינג לאפייה
תקבלו מתכונים לתחתיות שונות למוסים-תוכלו כל פעם להשתמש בתחתית אחרת.
תלמדו להכין מוס פסק זמן/קינדר/פררו רושה על בסיס שוקולד לבן וגם על בסיס שוקולד מריר.
נלמד מוס גבינה אוריאו
טריקולד פשוט שלא מבוסס על ביצים (מתכון עם קרם אנגלייז יש לכם גם בקורס)
ציפויים וזיגוגים לעוגות
עם המדריך הזה תוכלו להכין מגוון גדול של מוסים, כל פעם בטעם שונה, צורת הגשה, קישוט וזיגוג שונה.
זילוף
מה תפקידו של כל צנטר:
צנטר משונן, צנטר חלק, צנטר טיפה, צנטר שתי וערב, צנטר דשא, איך מכינים פרחים יפייפים בקצפת, איך עובדים עם צנטר סולטן, מהו צנטר סנט הנורה המהמם,
מהם הצנטרים הרוסיים, איך עןובדים עם מסמר.
קישוטי עוגה בשוקולד
איך תוכלו לקשט את העוגות אפילו הפשוטות ביותר ולגרום להם להראות שעבדו עליהם שעות (גם עוגות בחושות)
קישוטי קרמל
איך תוכלו לשדרג את קינוחי הכוסות והפטיפורים עם קישוט קרמל מושלם וקל.
קישוטי שוקולד מדליקים
קישוטים קלים שניתן לשמור בהקפאה ולקשט את העוגות שלכם במהירות
קישוטי איזומלט יפייפיים.